Legg til datavolumer ved siden av OS-disken. Koble dem til og fra, flytt dem mellom cloud-serverne dine, utvid dem mens serveren kjører, og betal per time for størrelsen du velger.
Ny installasjon eller endring av størrelse på serveren berører aldri et datavolum.
Koble til og fra
Koble et volum til en av serverne dine, og koble det deretter fra og til en annen når du trenger det.
Utvid mens serveren kjører
Øk størrelsen mens serveren kjører, og utvid deretter filsystemet inni den (for eksempel med resize2fs). Volumer kan ikke gjøres mindre.
Enkel prissetting
Én pris per GB per time, fra opprettelse til sletting, også når volumet er frakoblet.
Kom i gang med ONIE
01
Opprett en konto eller logg inn
02
Velg lokasjon og konfigurasjon
03
Administrer tjenesten i konsollen din
Ofte stilte spørsmål
Et nytt volum opprettes tomt, tilkoblet serveren du velger, eller frakoblet. Opprett et filsystem (mkfs) og monter det inne i serveren før bruk.
Ja. Et volum faktureres fra opprettelse til det slettes, enten det er tilkoblet eller ikke.
De slettes sammen med serveren og kan ikke gjenopprettes. Koble fra et volum først hvis du vil beholde det (hvis serveren har sikkerhetskopier, slett dem før du kobler fra).